lördag 2 maj 2009

Kalas, kalas och kalas!

Ja, himmel vilket kalasande det är den här veckan! Idag hade vi veckans tredje kalas och det var för Ida som fyller 6-år idag. Grattis min stora fina tjej! Självklart var det uppvaktning på sängen i morse.. Ida fick en massa saker men bäst tyckte hon om sina Inlines och Singstar...

Hon har åkt precis hela morgonen, både inne och ute. Hon har så otroligt bra balans vår tjej och det har hon alltid haft. Självklart skulle det vara rosa Inlines :) Sen var det dags för disco pyjamsparty med kompisarna. Här ser ni dukningen i guld och silver som Ida hade önskat...

Mycket popcorn hade vi poppat och det gick åt precis allting. Tjejerna dansade, rockade rockring, sjöng Singstar, var ute och hoppade studsmatta mm. Två timmar gick ganska snabbt faktiskt. Skönt att det är över ändå måste jag säga, för jag tycker det är ganska jobbigt med barnkalas. Man vill ju att alla skall trivas och ingen skall bli utanför, så man springer som en galning hela tiden känns det som... Här är Idas frukost, kanske inte ser så speciellt ut, men hon är ju usel på att äta på morgonen (precis som sin far) så det fick bli lite O´boj och en bulle. Hon åt ändå inte upp det i alla fall..

Jag tror det blir en ganska lugn kväll, vi är ganska trötta och Oscar kan nog behöva lite lugn och ro också. Ida har fått välja vad hon ville ha till middag så det blev fyllda pitabröd med kyckling och grönsaker.
Det är strålande sol och fint ute så en promenad efter allt fikande kanske man skulle unna sig. Ojoj...bilringarna blir ju inte mindre av allt kalasande precis. Har nog förträngt att badsäsongen börjar snart, gulp!!!
Ha en bra lördag önskar vi i alla fall!

1 kommentar:

  1. Vad fint det blev med dukningen..
    Ida måste ha vare nöjd som sjutton...
    Vilken snygg bricka...
    Badringen mmmm usch jag vill oxå bli av med den så fort som möjligt... men... är man fika torsk så är man.. =)

    SvaraRadera