söndag 12 april 2009

Påskdagen

På påskdagen har det varit lite mulet väder på förmiddagen men på eftermiddagen kom solen fram. Vi har varit ute så mycket vi bara kunnat. Grillat hamburgare på grillen, solat lite och promenerat.


Det var pimpeltävling på sjön så vi gick dit och fiskade en stund, men barnen blev fort less då de inte fick någon fisk så vi var inte där så länge...

Gjorde plankstek till middag och sen åkte vi hem från mammas torp vid sju tiden. Oscar skrek så vi fick stanna bilen två gånger på vägen, han var såå övertrött och ville inte sitta i bilbarnstolen. När vi kom hem var det bara till att lägga i säng honom direkt.
Han har förövrigt inte märkt så mycket att det har varit påsk, han har mest varit intresserad av att leka med sina fötter :)
Här ser ni en filmsnutt på det. Tårna är verkligen intressanta och skall in i munnen hela tiden!



När vi kom hem var det bara att ställa sig och baka. Linus fyller nio år i morgon och drömrulltårta och dumlekaka var det beställt. Tur att det är saker som går snabbt att baka. Vill ni läsa vad vi gjort under de andra påskdagarna så finns det i inlägget under, hej svejs!

2 kommentarer:

  1. Verkar ha varit en trevlig påsk hos er med. Så härligt att kunna vara ute mycket.

    Hoppas det blir trevligt firande hos er idag.

    Javisst såg bilderna annorlunda ut, men vi är ju långt nere i tyskland för tilfället också. De ligger långt före oss här.

    SvaraRadera
  2. haha ja dessa fötter.. Julia älskar sin fötter helst ska båda stortårna var ai munne så hon kan snutta på dom...Vilken skän påsk ni har haft... O kunna vara ute mycket.. själv har man sutte inne och försökt o göra allt för Julia.. ne nu ska baskeluskarna ut ur huset =)
    Kram

    SvaraRadera