måndag 27 april 2009

Fullt upp som alltid denna månad!

Nu börjar den här hysterin som alltid sker maj månad varje år. Det är avslutningar på dagis och skola och sportacademy och kyrkis. Det är utvecklingssamtal och avslutningsamtal och föräldramöten och informationsmöten ang hösten. Det är förskolans dag, och avslutning på dansen med dansuppvisning. Det är insamlingar till fröknar hit och dit. Barnen har med sig lappar om att och i morgon skall de ha med sig fika, vara utklädda, ta med sig skrot, ha fyllt i semesterplaneringen, utvärderingen, schemat och kom ihåg stängdagen och nationaldagen osv.

Det är kalasandets högtid! I veckan har vi fem kalas (två st 60- åringar, en 56 -åring , ett barnkalas och så fyller Ida 6 år och skall ha kalas). Det är jobbfester och valborgsfirande och morsdagsfirande och vårfest, och visst skall ni med på husvagnspremiären som vi brukar frågar kompisen..

..och medan allt detta pågår så skall fönsterna putsas, och häcken klippas och bilarna bytas däck och gräsmattan krattas, och vårkläder inhandlas, för att inte tala om alla presenter som skall köpas! Husvagnen skall plockas fram och vinterkläderna skall plockas bort.

Sen skall man ju helst renovera sig själv också, man vill klippa sig, köpa nya kläder, gå ner några kilo i vikt, få en snygg solbränna och dessutom så vill man ju verkligen passa på att bara vara ledig!

Den här tiden är verkligen en hektiskt tid, och det är likadant varje år....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar