tisdag 17 mars 2009

Vinterkräksjukan!

Just nu är det lite lugnt med inlägg här på bloggen, vi har fått vinterkräksjukan i familjen. Oscars min får symbolisera hur kul vi tycker om det..

Någon bar med sig smittan vid Oscars dop i lördags för 14 personer som var på dopet har dagarna efteråt blivit magsjuka, och alla vid ungefär samma tidpunkt. Det blir sådär när man träffas många, kramas och tar i hand.

Dopet var i alla fall helmysigt, vi höll till i ett litet missionshus i byn där vi bor. Fikat var gott, stämningen inte alls stel utan mera hjärtlig och alla dröjde sig kvar länge för att hinna prata med varandra ordentligt. Oscar fick en massa presenter bla pengar, guldhalsband, presentkort på fotoatelje, spargris i tenn, tofflor, blommor, fotoalbum mm. Det fanns ingen dopfunt där vi döpte så Oscar fick döpas i bålskålen, det har vi gjort med Ida också, och det gick bara bra :)

Skönt, nu är dopet i alla fall avklarat och nu laddar vi batterierna för nästa grej som blir barnkalas om några veckor då Linus fyller nio, men först måste vi bli friska.

1 kommentar:

  1. Hallojsan.. men usch vad tråkigt med magsjuka..
    hoppas nu att ni frisknar till snabbt..
    Va roligt med att döpas i en bålskål.. så himla roligt unikt.. vi har vårat kvar.. den 28:e så smäller det.. känner lite små panik.. men det ska nog gå vägen. Idag ska jag iväg med Julia till BVC. .s ska vi se hur mycket lillbruden har lagt på sig.. fast lillbrud det är hon nog inte. Gillar henne fläsk-korvar dome såå goa.. Ha det bra som ni kan.. Krya på er!! Skickar Friska baciller till er alla...
    Kram

    SvaraRadera