fredag 20 mars 2009

Diskmaskiner och plankstek

Oscar vaknade 03.30 i morse!! Hade bajsat ner sig och hela sängen och sen när jag hade bytt hans blöja så var det liksom kört, han var pigg, glad och hans små bebisögon glittrade i mörkret. Inte så kul eftersom jag jag gick och la mig endast fyra timmar tidigare pga att vi hade haft besök kvällen innan. Jag var helt slut, och dessutom så har jag haft spränghuvudvärk i flera dagar. Det blev till att göra det bästa av dagen ändå, har lunchat med en kompis på stan idag och shoppat lite barnkläder. Oscar skötte sig strålande hela tiden.

Maken tog Ida och hennes kompis T till Leos lekland så de har haft en bra dag också. Sen blev Ida bjuden på middag hos kompisen T och där var det party för hennes storasyster som har fyllt nio. Det var en massa "stora" tjejer där och Ida var så glad när jag hämtade henne. Det hade sjungit Singstar och haft superkul. När man är fem år så är det ganska häftigt att vara med nio- tio åringar!

Måste bara få visa den här bilden. Oscar är helt fascinerad av diskmaskinen, här sitter han och kollar in lamporna som lyser och försöker vrida runt vredet. Lattjo på hög nivå för en tre månaders bebis :)



Nu skall jag äta plankstek och ta det lugnt. Oscar somnade kl 19.15 totalt slut! Håll tummarna för att han sover läänge i morgon bitti...


En riktigt kalasmåltid, det blir till att promenera låångt i morgon, men det tar vi då! Ha en skön fredagskväll, det tänker jag ha i alla fall..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar