söndag 8 mars 2009

En helg på torpet

Nu har vi varit några dagar på min mammas torp som fungerar som en stuga för vår familj. Här trivs vi bra och det är riktigt skönt att komma hit. Som ni ser så är det inte så stort men det fungerar ändå bra att vara där en helg. Vi kom dit redan på torsdagen och kusinen W kom också och sov över, barnen leker så bra ihop. Vi premiärgrillade kött på utegrillen, spelade spel och bara mös på torsdagen.

På fredagen hade vi planerat att åka iväg till slalombacken men det fick vi ställa in eftersom Ida vaknade upp och hade magsjuka på fredagsmorgonen. Här ser ni Ida på morgonen när hon inte mådde så bra..

Vi var ändå tvungna att hitta på något, så vi gick ner till badstranden där det finns en grillstuga och grillade lite korv. Barnen lekte och syrran kom på besök. Ida fick åka i en pulka eftersom hon inte var så pigg och Oscar sov som vanligt gott nerbäddad i sin vagn.


Linus älskar att grilla korv. Mysigt med en eld!


Redan på fredagskvällen var Ida piggare och ingen annan verkar ha fått magsjukan hon hade, skönt! Vi hade inte med oss någon barnstol till Oscar så han fick sitta upp i vagnen och det verkade han gilla..

På lördagen åkte vi iväg till Angsjön, där blev det mera korvgrillning och lite skoteråkning också. Det var riktigt härligt väder på lördagen...


Barnen har pysslat och spelat spel hela helgen, här är ett fint halsband som jag fick av Linus. Ser ni vad det står ? :)



Ja, det var lite från vår helg. När man kommer hem ifrån en sådan här helg så luktar alla skoter och grillad korv så det blev badning och duschning för alla i familjen. I morgon är sportlovet slut och vardagen börjar åter.





1 kommentar:

  1. men vad mysigt ni har haft det i helgen... blir avis på stugan.. önskar att vi kunde ha en stuga o åka iväg till..
    / Johanna

    SvaraRadera