söndag 16 augusti 2009

Fyndat på loppis

I går var det fest i byn med en massa aktiviteter som sportklubben, bygdegårdsföreningen och fiskevårdsföreningen ordnat. Hela dagen är det en massa gratis arrangemang och sen på kvällen är det middag på logen med dans, pub mm. Riktigt trevligt brukar det vara.

Vi var dock inte där på kvällen eftersom vi hade kräftskiva med några kompisar. Men vi hade trevlig i alla fall, sent blev det, och trött är man idag :)

Fyndade en massa leksaker till Oscar på loppisen. Kunde inte motstå att handla lite då jag hittade en massa träleksaker för 5 och 10 kronor styck!


Så här ser skåpet ut som jag och barnen skruvade ihop häromdagen (alltså det som sitter på väggen). Ett enkelt vitt skåp med skjutdörrar som sväljer en massa förvaring som tex pärmar och papper som man inte vill ha framme.

(Aspvik väggskåp med skjutdörrar från Ikea)



Nu skulle vi bara haft tag i en billig elektriker som kan komma och dra el in till detta rum så att datorn kan flytta in där som det är tänkt. När detta är gjort så kan vi börja göra ordning Oscars rum (där datorn står nu). Där skall det nog bli lite nya tapeter eller färg på väggarna och sen skall han få flytta in.

Jag längtar verkligen att få tillbaka vårt sovrum. Att kunna se på tv i sovrummet och ligga och läsa med tänd lampa. Som det är nu så går inte det då Oscar sover i där.

Vi får väl se när det blir gjort...

Idag blir det inte många knop gjorda i alla fall. Vi tar det lite lugnt i soffan och kollar kanske på någon film.

Ha en bra dag!

2 kommentarer:

  1. Det skåpet har vi också tittat på, men det fanns inte när vi väl var där och skulle köpa det. =( Nu sitter jag precis och inreder vårt sovrum i huvudet, just nu ser det ut som skit överallt, men om en sådär 10 år kanske.... Ha det gott! Gullig sötnos i badhanduken också! =)

    SvaraRadera
  2. Det där skåpet måste jag nog ta en närmare titt på! Tänkte göra om "datahörnet" i matrummet så jag kan få plats med alla scrappingprylar. Just nu ligger de i lådor i bokhyllan = inte så snyggt!

    Ha det gott, snart helg! :-))

    SvaraRadera