fredag 27 november 2009

1 års kontroll och blondin igen.

Jaha då är man blondin igen. Jag är egentligen ljus i grunden men har varit mörkare ett ganska långt tag så nu kändes det lite roligt att vara blond igen. Ja, bjussar väl på en bild för er skull..

Oscar har varit på ett års kontroll idag, det blev ingen vanlig ett års spruta eftersom han skall ta svinsprutan nästa vecka men en allmän undersökning i alla fall. Stora killen är han nu, 78 cm lång och 10,5 kilo väger han. Nog märks det att han blir ett år på söndag för han visar tydligt att han vill bli stor. Numera vägrar han att man skall mata honom utan han "kan själv" och han äter också samma mat som oss nu. Någon enstaka gång får han burkmat. I kväll åt han faktiskt kroppkakor och det gillade han jättemycket.

Här kommer en liten film från förra veckan då han åt spagetti. Att det ringer i telefonen när vi sitter och äter är såå typiskt för det händer jämt...

I kväll är Linus och Ida på disco. Ida var ganska uppspelt eftersom det är hennes allra första disco. Förskoleklassen till trean hade disco mellan 18- 20 så båda kunde vara på samma disco eftersom Linus går i trean. Jag och mannen skall passa på att äta en sen middag tillsammans och sen skall jag passa på att baka lite till kalaset på söndag.

Det är lite vad vi sysslar med ikväll. Ha det bra kära vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar