lördag 28 februari 2009

Slalomdag

Det börjar verkligen lossna för barnen det här med slalomåkningen nu, och dem tycker att det är såå roligt. Vi fick tvinga in ungarna i fikastugan idag för att äta en varmkorv, de ville bara åka hela tiden. Linus åker helt själv alla liftar och honom ser vi knappt av i slalombacken, och då skall ni veta att han bara lärde sig åka för någon månad sedan då han och fadern var i Ammarnäs fjällen en helg.

Ida som var nybörjare idag lärde sig snabbt. Hon är en tuff liten tjej som kastade sig utför backen utan selar eller linor som många andra har på sina barn. Redan andra åket så klarade hon liften helt själv och det var en stolt liten tjej jag fotade i liften.

En härlig utsikt från backen. Det var några minusgrader och en härlig klar luft. Oscar sov hela 3 timmar varmt nerbäddad i sin vagn.

På slutet vaknade Oscar och fick sitta upp och titta på allt folk som åkte slalom. Som vanligt var han nöjd och glad hela tiden, det finns nog inte lättsammare barn!



Nu väntar en skön lördagskväll. Alla hasar omkring i mysbrallor och är rosiga på kinderna. Jag har gjort en kladdkaka med smak av dumle som vi tänkte käka till Melodifestivalen. Må så gott!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar