torsdag 26 februari 2009

Nytt om baken

Idag har vi gjort en massa saker bla klätt om köksstolarna. Bilder på det ser ni lite längre ner i inlägget. Ida tyckte att det det lät så högt när jag skulle häfta fast tyget så hon gick omkring med hörselkåpor på öronen mest hela tiden. Efter ett tag provade hon att ha dem som skärp i midjan istället och det gick ju bra.

Sen fick Oscar prova hörselkåporna och han såg mest förvånad ut.

Medans jag höll på med stolarna så spelade Ida elgitarr för mig en lång stund. Hon tyckte tydligen att jag behövde lite underhållning :)


Så här blev resultatet av omklädningen.Tidigare hade vi vitt tyg och nu fick det bli svart "fuskskinn som är lätt att torka av. Kanske inte det snyggaste men med tre barn så måste det vara praktiskt här hemma och det kan man inte säga att det var med det vita tyget.

Så här ser stolen ut som Ida har suttit på innan omklädningen. Fullt med fläckar som inte gick bort, riktigt äckligt och inte så kul att titta ( eller sitta) på..

Japp det var lite vad vi har gjort idag, nu skall jag betala räkningar för det har jag visst glömt att det skulle göras. Har lätt att förtränga det där ;)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar