söndag 8 augusti 2010

Träsklia 2010

Här kommer lite bilder från vår tripp till Träsklia eller Mickelträsk om man så vill. De som känner oss vet att vi alltid åker hit med husvagnen. Det är ingen camping utan vi ställer bara husvagnen brevid en badsjö. Man har alltså ingen ström när man står här, men det funkar ändå superbra ett par nätter. För mig är det ingen sommar förrän jag har fått gjort den här campingturen. Om ni vill se hur liten Oscar var ifjol, kolla här..

http://uwisochcompany.blogspot.com/2009/07/till-mickel-och-tillbaka.html

Här kommer bilderna från i år. Dem är tyvärr tagna med en dålig mobilkamera. Vi hade kanonväder den här gången och det var riktigt härliga dagar! Kolla hur nära stranden man står med husvagnen.

Varje dag solade, badade och fiskade vi. På kvällen bar vi ner våra bord till stranden och åt middag där. Här sitter vi med våra vänner och äter räkor och kräftor.


Linus och kompisen solar sig efter ett kvällsdopp.

Denna fina solnedgång med en ljus himmel och en ljus sjö kunde vi sitta och titta ut över.

Ida och kompisen är tillbaka från en av många fisketurer.

Linus fick en liten gädda på sin fisketur..

Barnen kollar in vems gädda som är den största :)

Ida grillar marshmallows och korv..

Våra kompisar hade med sig sin nya fina hund Lupo. Oscar var till en början rädd men efter ett tag vågade han fram och klappa "vovven.
Ida och kompisen solar sig lite. Dem badade i sju timmar under fredagen och hade så kul med en gummibåt och en uppblåsbar krokodil!

Oscar på stranden. Även han har förstås badat en hel del och var ganska trött när kvällen kom. Han somnade nästan direkt i husvagnen och sov sedan gott hela natten. Det tar på krafterna att vara ute hela dagar :)

Oscar äter mat utanför husvagnen.

Nu har jag en husvagn som är full med sand och grus. Det är enda nackdelen med en sådan här sväng men annars är det faktiskt otroligt härligt.
-------------
När vi kom hem så gick barnen direkt till tv och dator. Varför blir man inte förvånad?
---------------
Det var lite från oss. I morgon börjar mannen jobba och Oscar skall börja dagis. Sju veckors semester är över. Känns rätt okej faktiskt. Det har varit en superhärlig sommar!
Kram kram!

3 kommentarer:

  1. Åh så underbart ni verkar ha haft det på er senaste tripp med husvagnen. Du kan verkligen göra bra reklam för husvagnsliv ;-)

    //Anna-Karin

    SvaraRadera
  2. Tack kompis för dom här underbara dagarna, helt toppen. Kramisfrån Petra

    SvaraRadera
  3. Tack goa vänner! A-K du måste prova på husvagnslivet! ..och Petra, det var supertrevligt tack!

    /Uwis

    SvaraRadera