måndag 25 januari 2010

11 kilo på toaletten

Idag var vi och vaccinerade Oscar. Han fick sina ett års sprutor, en i vardera ben. Jag har redan glömt vad det var..tror det var stelkramp, polio och röda hund och sedan mot någon influensa (inte svinet). Hur som helst så gick det bara bra men feber har han fått av sprutorna och rejält ont. Stackars lill "Ogge"!

Stor kille har han hunnit blivit också, 11 kilo och 81 cm lång. Han har hoppat upp ett snäpp på längdkurvan.
Åtta kilo mer väger storasyster Ida, för hon har varit på 6-års kontroll idag. Syn och hörsel var perfekt, följer också sina kurvor. Det är bara vi föräldrar som inte följer våra viktkurvor, haha :)

Linus har varit hemma sjuk idag. Mormor kom förbi med en mobiltelefon till honom. Han fick hennes begagnade, vilket är perfekt till honom eftersom han inte alltid är så rädd om sina saker. Gissa om han blev glad! Jag har varit lite emot mobiler till små kids men det finns ju även fördelar nu när han börjar vara iväg på saker själv. Till hösten kommer han att gå hem själv från skolan också så då är det bra att kunna nå honom.

Avslutar med en bild på Oscars och hans nya "grej" som är att klättra upp på toaletten och sedan stå och trycka på spolknappen. Vardagskul för en febrig ettåring :)
Rödblommig och febrig liten kille men glad ändå eftersom han får stå och trycka ner spolknappen..

Ja, det var allt från oss. Hej svejs!

1 kommentar:

  1. Vilka godingar du har =) Heja Oskar! Hoppas dom är piggare i morrn...

    SvaraRadera