måndag 3 maj 2010

Så det kan bli...

Glöm det jag skrev i förra inlägget. Allt blev inställt då Ida började kräkas på skolan under torsdagen och sedan har hela familjen haft magsjuka under helgen som varit. Ingen valborg hos goa vännerna, inget riktigt kalasande hos mamma, och Idas barnkalas blev inställt. Tråkigt men så är det ibland. Ida var besviken men vi försökte så gott vi kunde ändå. Här kommer lite bilder från hennes 7-års dag. Herregud vad tiden har gått snabbt!
Ida uppvaktas men fika på sängen och paket på morgonen...
Färska jordgubbar, Idas favorit som ni ser :)
Lite senare på dagen kom farmor och farfar över och vi åt både middag och tårta. Ida hade bestämt att hon ville ha bakpotatis och plockmat som tex grillad kyckling, ananas mm. Själv åt hon knappt någonting men var glad ändå. Ida sju år!
Idas tårta som hon ville ha den. Marängbottnar, chokladglass emellan, chokladgrädde runt om, jordgubbar och riven choklad på toppen..

Tur att hon hade sin lilla hamster att gosa med. Ett namn har hamstern fått nu också, den heter "Tussan" eftersom den ser ut som en liten dammtuss..

I övrigt är det bara bra med familjen. Alla är friska nu. Oscar har gått sin första dag på dagis och han verkar trivas. Han vinkar glatt när man lämnar honom. Han överraskade oss idag med att säga "kocka" och peka på klockan. Han säger ju inte så mycket annars.

Nu skall jag packa för i morgon bär det av till Gävle igen på jobb. Kramis till er som kikar in här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar